banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÜLKÜ OCAKLARI OKULLAR ARASI BİLGİ YARIŞMASI DÜZENLEDİ
  

Yapılan yarışmada öğrencilere tarih ve genel kültür soruları yöneltildi. İlk olarak Ortaokullar arasında düzenlenen yarışmada; 1. Özel Kipaş Ortaokulu, 2. Zeki Karakız Ortaokulu, 3. Ayser Çalık Ortaokulu oldu. Daha sonra üç etaptan oluşan Liseler düzeyinde ise; 1. Süha Erler Anadolu Lisesi, 2. Sosyal Bilimler Lisesi, 3. İbrahim Çalık Anadolu Lisesi oldu.

BAŞARILI OLANLARA ÖDÜLLER VERİLDİ

Dereceye giren yarışmacılar ödüllerini; Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış, Onikişubat İlçe Başkanı Ertuğrul Tiyek, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Suat Silahlı, Türk Büro Sen Kahramanmaraş Temsilcisi Sait Sürücü, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Necati Karatuluk ve İş Adamı Mehmet Önal’dan aldı.

Eğitime yönelik üretecekleri projelerin ve gerçekleştirecekleri etkinliklerin son hızda devam edeceğini belirten Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış yaptığı değerlendirmede; “Ülkü Ocakları, çağımızın eğitim ateşidir. Böyle bir etkinliğe imza atan Onikişubat İlçe Başkanımız Ertuğrul Tiyek’e ve kıymetli yönetimine teşekkür ediyorum. Gençlerimiz bizim istikbalimizdir. Onların eğitimi ile yakından ilgilenmek boynumuzun borcudur. Eğitime yönelik gerçekleştireceğimiz projeler ile asli vazifemizi yerine getirerek, gençlerimizin ‘Türk milletine hizmet etme ülküsüne’ katkı sağlamaya aralıksız devam edeceğiz. Ülkücü Türk gençliği, ilimcilik ilkesinden hareketle güçlü bir Türkiye olma yolunda sanayi, bilim laboratuvarları, kütüphaneler, gençlik merkezleri, proje ve etüt merkezleri gibi sahalarda gayret göstermeli, çağın gereklerine ayak uydurarak aklın ve bilimin ışığında 21'inci yüzyıla Türk mührünü vurmalıdır” dedi.

KATILIM VE İLGİ ÇOKTU

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Bilgi Yarışmasına Ülkü Ocakları İl Başkanı Hüseyin Kayış, Ülkü Ocakları Onikişubat İlçe Başkanı Ertuğrul Tiyek, Ülkü Ocakları Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ali Tufan, MHP İl Yöneticileri, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Suat Silahlı, Türk Büro Sen Kahramanmaraş Temsilcisi Sait Sürücü, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Necati Karatuluk, Bir önceki dönem Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol