Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

TYB “ÖMER YALÇINOVA İLE SÖYLEŞİ”
 Büyükşehir Belediyesi Kültürel Yayınlar Sorumlusu Şair-Yazar Ömer Yalçınova ile yapılacak söyleşi programı, KSÜ Öğr. Gör. Mehmet Yaşar’ın yönetiminde 12.04.2019 Cuma günü saat 19.30’da Kahramanmaraş Öğretmenevi yanında bulunan ‘Kıraathane’de gerçekleştirilecek.

ÖMER YALÇINOVA KİMDİR?

1980, Kahramanmaraş, Afşin doğumlu. İlk, orta ve lise öğretimini Kahramanmaraş’ta tamamladı. Sonrasında Selçuk Üni. Eğitim Fak. Biyoloji Öğretmenliğinden mezun oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde Kültürel Yayınlar ve 7 Güzel Adam Edebiyat Kütüphanesi Sorumlusu olarak çalışmaktadır.

Şiir ve yazıları Atlılar, Huruç, Dergâh, İtibar ve Fayrap dergilerinde, Yeni Şafak gazetesinin kitap ekinde ve Dünya Bizim web sitesinde yayımlandı. Bir yıl kadar popülist edebiyat dergisi olan Fayrap’ın editörlüğünü yaptı.

Kitapları: Ömer’in Çatılan Kaşları (şiir, Okur Kitaplığı, 2015), Raskolnikov mu? Bihruz Bey mi? (roman eleştirisi, Avangard Kitap, 2015), Aynamdan Yansıyanlar (portre denemeleri, Dünya Bizim, 2015).

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol