banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

“TÜRKLER GELİYOR” SİNEMA FİLMİNİN OYUNCULARINI AĞIRLADIK

MÜSİAD Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu ve Başarılı Genç Girişimci Başkonuş Yaylası Yönetim Kurum Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz, “Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı”  sinema filminin oyuncuları Emre Kıvılcım, Levent Özdilek,  diğer oyuncular ile set ekibini Kervanhan’da ağırladılar.

Ünlü oyunculara Kahramanmaraş’a en şekilde tanıtmayı hedefleyen Kervancıoğlu ve Erdoğanyılmaz, konukları ilk olarak Kervanhan’da Maraş Mutfağının eşsiz lezzetleri ile buluşturdular.

Maraş Mutfağına hayran kalan misafir ekip, MÜSİAD Başkanı Kervancıoğlu’nun dondurma şovu ile de renkli sahnelere şahit oldular. Oyuncular da balta ile dondurma kestiler ve yedikleri dondurmaya  “Tek kelimeyle muhteşem” yorumunu yaptılar.

Programda emekli Eğitimci Salman Kapanoğlu, şiirlerle ve kendine has üslubu ile Kahramanmaraş’ı anlattı. Konuklarında duygu ve düşünceleri alındı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Zabun, filmi izlediğini ve çok başarılı bir çalışma olduğunu ifade ederek;  “Türkler Geliyor; Adaletin Kılıcı, gerçekten çok güzel bir film olmuş, sizleri burada ağırlamaktan da duyduğumuz memnuniyeti ve gururu da ifade etmek istiyorum. Bizler Kahramanmaraş için varız, bu topraklarda doğduk, Türkiye’miz ve Kahramanmaraş’ımız için ne gerekirse yapıyoruz. Sizler de sağ olun bu hizmetleri Türkiye için yapıyorsunuz. Vicdanlarda, örfte, adette, yaşayan her Türk’e güzel duygular yaşattığınız için teşekkür ediyorum. Sizleri Kahramanmaraş’ta ağırlamaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum” dedi.

ŞEHİTLERİMİZE RAHAMET, GAZİLERİMİZE AYRICA ŞİFALAR DİLİYORUM.

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Sami Kervancıoğlu, yaptığı konuşmasında; “Kahramanmaraş’ımızda bugün bir şehidimiz vardı, Türkiye genelinde de üç tane şehidimiz var. Öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Gazilerimize de ayrıca acil şifalar diliyorum. Tabi ki Kahramanmaraş, kahramanlığıyla dünyaya ün saldı. Bugün de şehrimizde gerçekten bizi dünyaya tanıtan kahramanlarla beraberiz. Kahramanmaraş’ta, Kervan Han’da çok güzel bir gün geçiriyoruz. Türkler Geliyor; Adaletin Kılıcı filmimiz dünyada ses getirdi, buradan Mehmet Bozdağ’a teşekkür ediyorum. Kahramanmaraş’ta bir başlangıç oldu aslında, MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan ile beraber üçlü bir zirve yaptık İstanbul’da. Bu zirvenin neticesinde Mehmet Bozdağ ağabeyimiz Kahramanmaraş’a çok büyük bir ilgi gösterdi. Hepimizin amacı Türkiye, bizim de amacımız Kahramanmaraş. Kahramanmaraş’ımızı, Serdar başkanımın da ifade ettiği gibi hak ettiği yere getirmek bizim en büyük hedefimiz, başka amacımız yok. Sizleri burada ağırlamaktan Kervan Lezzet Grubu ve Sami Kervancıoğlu olarak çok büyük mutluluk içerisindeyim” dedi.

SERHAN ERDOĞANYILMAZ; BİZLERİYALNIZ BIRAKMAYAN DOSTLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz ise konuşmasına MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’a teşekkür ederek başladı ve “Bizlere aracılık ettiği için MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan’a, bu fırsatı verdiği için de Mehmet Bozdağ’a ve gelen tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Serdar Zabun’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Çetinkaya’ya, İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Seydihan Küçükdağlı’ya, Profesörlerimiz Orhan Doğan ve Mehmet Özkarcı’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SERDAR ERDOĞANYILMAZ, “BİZ MARAŞLIYIZ, TÜRK MİLLİYETÇİSİYİZ!”

Başkonuş Yaylası Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Erdoğanyılmaz da; “MÜSİAD Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan ve yapımcı Mehmet Bozdağ’a öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Biz Kahramanmaraşlıyız, biraz Türk milliyetçisiyiz ama bir de Kahramanmaraş milletçiliğimiz var. Bu sıfatlarla Kahramanmaraşlı olarak sizleri ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Marifet iltifata tabidir derler, örneğin Levent bey burada, ben kendisini İstanbul’da Devlet Tiyatroları’nda defalarca izledim. Duayen tiyatrocu huzurumuzda, bu bizim için apayrı bir mutluluk. Genç arkadaşlarımız da bizlerle, özellikle müzikte Arslanbek Sultanbekov’un bizlerle birlikte olmaları daha da gururlandırıyor. Hepinize tek tek teşekkür ediyoruz” dedi.

KATILIM MÜKEMMEL, DONDURMA ŞOV HARİKA İDİ

Programa, KMTSO Başkanı Serdar Zabun, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Rüstem Keleş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Araştırmacı Gazeteci yazar Av. Serdar Erdoğanyılmaz, KSÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Doğan, KSÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkarcı ve Başkonuş Yaylası Yönetim Kurulu Başkanı Serhan Erdoğanyılmaz’ın eşi  Aslı Erdoğanyılmaz katıldı.

Kevanhan’daki programın ardından “Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı” Filminin Galası için Arsan Center’a geçildi.

Akşam Kocabaş Konağında ağırlanacak olan konuklar, geceyi Başkanonuş yaylasında geçirecekler. Yarın ise yine Başkonuş Yaylasında atlı cirit, gök börü ve atlı güreş şovuna katılacaklar ve yayla gezintisi yapacaklar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol