banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar SİZE İHTİYACIMIZ VAR KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

TİYATRO DÜNYA MARKASI BELEDİYE, ERDEMLİ

Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yediden yetmişe her yaş gurubuna yönelik verdiği tiyatro eğitimleri ve sunduğu gösteriler ile her Cuma seyirci karşısına çıkıyor. Bu hafta da ‘Seni çok seviyorum’ oyunu ile seyirci karşısına geçen Genel Sanat Yönetmeni Deniz Sandalcı oyunun yönetmenliğini üstlenirken, oyun yazarı Erdinç Aydın Erdemli’nin sanat kenti haline dönüşmesi adına çalışmaların devam edeceğini kaydetti. İlçede gerçekleştirilen festivallerle adından sıkça söz ettiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, özellikle gençlere yönelik yürüttüğü projeler ile Erdemli halkının övgüsünü kazandı.

Başkan Mükerrem Tollu ayrıca yaptığı değerlendirmede, “Erdemlimizi birçok konuda olduğu gibi sanatsal ve kültürel faaliyetlerle de destekliyoruz. Çünkü bize göre Büyük Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak, tek taraflı gelişimle sağlanamaz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için resimden halk danslarına, tiyatrodan müziğe kadar birçok noktada yeni yaşam alanı inşa ettik. İşte tüm bunları yaparken tek amacımız, ülkeye ve millete hayırlı bireyler yetiştirmek. Ben öncelikle her hafta olduğu gibi bu haftada bizleri yalnız bırakmayan siz değerli vatandaşlarımıza ve büyük bir emekle oyunlarına hazırlanan tiyatrocularımıza teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol