banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

SANKO’NUN İFTARINDA İŞVEREN, ÇALIŞAN VE SENDİKA YÖNETİMİ BULUŞTU
  

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu tarafından çalışanlar için Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, TEKSİF Genel Başkanı Nazmi Irgat, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami ve Hakan Konukoğlu, TEKSİF Genel Başkan Vekili Metin Kır, Genel Sekreteri Orhan Kibar, Genel Mali Sekreteri Adil Atilla, Gaziantep Şube Başkanı Nuri Bay, Adıyaman Şube Başkanı Yusuf Özkan, İnegöl Şube Başkanı Selçuk  Bozkaya, SANKO Holding Personel Koordinatörü Tilal Ulaşlı, Sanko Tekstil İşletmeleri Genel Müdürü Ökkeş Cansız, Sanko Havlu Genel Müdürü Serdar Erpamukçu, Süper Film Genel Müdürü Gültekin Savaşkan, Genel Müdür Yardımcısı Fahri Özer ve Yönetim Kurulu Danışmanı Levent Kıroğlu da katıldı.

 

Irgat, yaptığı konuşmada, Sanko Tekstil İşletmeleri ile sendikaları arasında yürütülen toplusözleşme müzakerelerinde büyük emeği olan Sayın Abdulkadir Konukoğlu başta olmak üzere tüm Konukoğlu Ailesine, şahsım ve sendikamız adına teşekkür ederim. Yapılan bu sözleşmede işçilerimiz adına büyük bir yol aldık” dedi.

 

SANKO Holding’in Ekovitrin Dergisi’nin düzenlediği ankette “Yılın İhracatçısı” seçilmesine atıfta bulunan Irgat, “SANKO Ailesini tebrik ediyoruz. Hep birlikte daha büyük başarılara imza atacağımızdan hiç kuşkum yoktur” diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından TEKSİF Genel Başkanı Nazmi Irgat tarafından SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu adına Yönetim Kurulu Üyesi Sami Konukoğlu’na plaket takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol