banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

 Sanko Sanat Galerisi’nde Fotoğraf Sergisi

Fas’ın doğal güzellikleri ve kültürünü yansıtan fotoğraflardan oluşan sergi, 23 Ocak Cuma günü (BUGÜN) saat 18.00’de Sanko Sanat Galerisi’nde açılacak, 13 Şubat’a kadar gezilebilecek. 

Fotoğraflarında, sanatın biçim i çerik ve estetik değerlerinden yararlanan Doğan, fotoğrafın bir sanat dalı değil, belge olduğunu savunuyor.

Gaziantep 1964 doğumlu olan Doğan, Gaziantep Lisesi’nde seçmeli ders olarak fotoğrafçılık eğitimi aldı. 2000 yılından bu yana profesyonel fotoğrafçılık Yapan ve Kültür Üniversitesi Sinema İşliği’nde yönetmen dersi alan Doğan, 4 adet kısa film çekti ve kısa film senaryoları yazıyor.  

Strata Davranış Bilimleri Bireysel Gelişim Eğitimi ve Marmara Üniversitesi’nde Zaman Yönetimi Üzerine Fikir Üretimleri dersi alan Doğan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve DPT’nin deste ği ile gerçekleştirilen Türkiye-Suriye İşbirliği Projesi’nde fotoğrafçı olarak çalıştı.

THY Skylife, Onurair magazin dergilerine destinasyon projeleri hazırlayan Doğan, AB ülkelerinde yayınlanan haftalık gazete ve dergilere belgesel fotograf çekiyor. Reklam - Tanıtım filmleri de çeken Doğan, BOFSAD üyesidir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol