banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

RABİA PARKI’NDA GELİNEN SON NOKTA…
 Ardından hiç zaman geçirmeden 2’inci etap çalışmaları yapılarak park alanı genişletilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Rabia Parkında 2 etap Çalışmalarına devam edilen ve 86 dönümü kapsayan projesi içerisinde, piknik alanının yanı sıra çocuk oyun grupları, yapay gölet, şelale, yürüyüş yolları, açık hava spor tesisleri ve tematik park yer alıyor. Ayrıca Tematik Park ve Amfi tiyatro ile bölgenin cazibe merkezi olan Rabia Parkımız,  Kültür ve Turizm Bakanlığının katkıları ile devam edilen çalışmalar aralıksız sürüyor. İçerisinde; Voleybol, Basketbol Sahası, Tenis Kortu, Halı Saha ve yürüyüş yolları da bulunan Rabia Parkı 2. etabı hizmete açılmaya hazırlanıyor.

Bölgede ilk ve Tek Amfi Tiyatro;

Çalışmaları yerinde inceleyen ve açıklamalarda bulunan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven şunları kaydetti;” Rabia parkımızdayız. Her alanda çalışmalarımızın yanı sıra yeşil alan çalışmalarımızda da ilçemiz çağ atlamış durumda. 2014 yerel seçimlerinin ardından toplam yeşil alan 7 dönümken şimdi ise bu günkü gelinen noktada ilçemize 130 dönüm civarında yeşil alan kazandırdık. Rabia parkımızda bunlardan bir tanesi. Bölgemizin en büyük nitelikli yeşil alan olma özelliğine sahip olan parkımızda yok yok. Büyük oranda çalışmalarımızı tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunduk. Ayrıca 2’nci etap çalışmaları kapsamında amfi tiyatro inşaatımızda tamamlanmak üzere. Yılsonuna kadar Rabia parkımızdaki çalışmalarımızın tümü tamamlanmış olarak vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edecek. Amfi tiyatro alanımızda mini konserler, çeşitli toplantı ve etkinlikler yapılabilecek. Hemşerilerimize, ilçemize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol