banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

PIAZZA’DA BÖLGEDE BIR ILK... SINEMADA GOLD CLASS AÇILDI
 Dünyanın modasını, eğlencesini ve lezzetlerini bölge halkı ile buluşturan Piazza; Cinemaximumla bir ilk’ e daha imza attı.  Bölgede ilk olan Gold Class Salonu,  ziyarteçilerine ayrıcalıklı bir sinema keyfi sunuyor.

AÇILIŞA ÖZEL AVANTAJ

Sinema teknolojilerindeki gelişmeleri her zaman yakından takip eden ve bu yenilikleri Türk izleyicisi ile ilk önce buluşturan Cinemaximum’un Gold Class Salonunda açılışa özel 1 hafta boyunca yüzde 50 indirim imkanı sunuluyor.  

Teknoloji ve konforu beklentilerin üzerinde hizmet anlayışı ile birleştirerek, farklı ve kendine özgü bir sinema deneyimi yaratma felsefesiyle hizmet veren Cinemaximum’un Gold Class Salonu; ev konforunda sinema izleme keyfi yaşatıyor.  

Geniş ve yatabilen koltuklarıyla bambaşka bir konfor sunan Gold Class salonlarının kendine ait ayrı bir girişi, özel gişesi ve salona özel içecek ve mısır 

ikramı bulunuyor. Dileyen misafirler için telefon şarj ünitesi bulunan salondaki rahat koltuklar, konforda sınırı bir üst seviyeye taşıyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol