banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ONİKİŞUBAT SANAT VE SANATÇININ YANINDA
 Onikişubat Belediyesi, sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam ediyor. Ressam Ahmet Akkurt ve öğrencilerin eserlerinden oluşan birbirinden güzel çalışmalar, Onikişubat Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen 2. Geleneksel Karma Resim Sergisi’nde sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki serginin açılışı Onikişubat Kaymakamı Mustafa Anteplioğlu ve Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek tarafından gerçekleştirildi. Açılışın ardından sergiyi gezen Kaymakam Anteplioğlu ve Başkan Mahçiçek genç sanatçılardan çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Sergide birbirinden güzel eserlerin yer aldığını ifade eden Başkan Mahçiçek, Onikişubat Belediyesi olarak da bu güzel çalışmaların tanıtımına katkıda bulunmaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi. Sanata ve sanatçıya yönelik desteklerinin devam edeceğini vurgulayan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Bu kabil sanat eserleri her insanın yapacağı şeyler değil. Bu eserleri özel insanlar yaparlar, bu alanda kabiliyetli olan insanlar yaparlar. Dolayısıyla bu kabiliyetlerin ortaya çıkartılması bakımından belediyemizin düzenlediği bu sergi önemli. Ben de bugün burada genç ressamlarımızla beraber olmaktan son derece mutluyum. Gördüğünüz gibi gerçekten çok güzel eserler ortaya çıkartmışlar. Emin olun ki çok takdir ettim. Allah vergisi bir kabiliyet.. Biz de bu kabil değerleri, güzel çalışmaları her zaman Kahramanmaraşlı hemşehrilerimizin beğenisine sunacağız.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol