Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

OKUYAN VE GELİŞEN BİR TOPLUM İÇİN HER YER KÜTÜPHANE
 Projenin Kahramanmaraş temsilcisi olan Yaşar Gölcü İlkokulu’nun sergisine, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi ev sahipliği yaptı. ‘’Kitap Okuyorum, Geleceğe Koşuyorum’’ sloganı ile hayata geçirilen eğitim projesinin sergisi, kentin ilk, bölgenin en büyük AVM’si  Piazza’nın buz pistinin yanında gerçekleştirildi.

Yaşar Gölcü İlkokulu Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Zahide Karaköse, Şubat ayında başlayan projenin, öğrenciler için çok verimli geçtiğini kaydetti. Zahide Karaköse, “Projeyle, okullarımızda, kitap okuma etkinlikleri düzenleyerek okuyan, okuduğunu anlayan, gelecek kuşaklar için okumayı bir yaşam kültürü haline getiren bir nesil hedefledik. Öğrencilerimiz yoluyla aileleri de etkileyerek, kitap okuma alışkanlığı ile birlikte, geniş bir görüş açısına sahip, olayları detayları ile değerlendiren, özgüveni yüksek, kendisini iyi ifade eden bir toplum oluşturmayı amaç edindik.” dedi.

OKUMAYI SEVEN BİR NESİL YETİŞİYOR

Yaşar Gölcü İlkokulu Müdür Yardımcısı Zahide Karaköse, proje kapsamında birbirinden farklı etkinliklerle öğrencileri okumaya teşvik ettiklerini kaydetti. Şubat ayından itibaren devam eden projeyi anlatan Karaköse şunları söyledi:

“Okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle ortak bir okuma saati planladık. Bu saatler arasında okuma dışında hiçbir faaliyet gerçekleştirmedik. Daha sonra çocuklarımızın okudukları kitapları resmetmelerini istedik ve bunun için de okulumuzda bir ders saati belirledik. Okumayı heyecanlı bir hale getirmek için balonların içerisinde 100 temel eserin isimlerini yazıp öğrencilerimizden bu balonları patlatmasını istedik ve ismi çıkan kitapları çocuklarımıza hediye ettik.”

Projenin en önemli ayağında, kentin tarihi ve doğal mekanlarında okuma saatleri düzenlediklerini belirten Karaköse, “Büyükşehir belediyemiz ve ilçe kaymakamlığımızın katkılarıyla, çocuklarımızı kentimizin kültürel ve doğal güzelliklerini temsil eden alanlara götürdük. Burada kitap okuyan çocuklarımızın fotoğraflarını çektik. Şimdi de projenin sonuna geldik ve bu etkinliklerde çekilen fotoğrafları sergiliyoruz.”dedi.

 Zahide Karaköse, Kahramanmaraş’ta düzenlenen birçok sosyal ve kültürel faaliyete ev sahipliği yapan Piazza AVM’nin, ‘’Kitap Okuyorum, Geleceğe Koşuyorum’’ sergisine de kapılarını açtığı için teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol