banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

MURAT ARAS’TAN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ VE ZAFERİ MESAJI;
 Kahramanmaraş Eczacı Odası Başkanı Bahtiyar Murat Aras, Çanakkale zaferini tarihe sığmayan destan olarak nitelendirip, bu zaferin  esaret nedir bilmeyen Türk milletinin ve onun şanlı ordusunun vatanı ve bağımsızlığı elinden alınmak istendiğinde neler yapabileceğinin en güçlü kanıtı olduğunu söyledi.

Başkan Aras mesajında şu ifadelere yer verdi;

Çanakkale Zaferi, herhangi bir savaş değildir. Çanakkale, Türkiye’nin her ilinden her hanesinden en az bir kişinin savaşıp şehit düştüğü diyardır. Çanakkale cephesinde başlayan silah arkadaşlığı, kabir yoldaşlığına dönüşmüştür. Ve bu yoldaşlık yüz yıl sonra bugün bile ülkemizin birliğine ve beraberliğine güç vermekte, yüz değil bin yıl geçse de güç vermeye devam edecektir.” dedi.

Aras ayrıca, bizlerin günümüzde rahat ve huzurlu bir ortamda yaşıyorsak ecdadımızın Çanakkale’de imkânsızı başararak kazandığı zaferin neticesinden kaynaklandığını sözlerine ekledi.

 

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol