Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

MÜKERREM TOLLU, ERDEMLİ BELEDİYESİ 1. KİTAP GÜNLERİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Mükerrem Tollu kitap fuarını gezip, stant sorumluları ile tek tek görüştükten sonra, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Behzat Eğilmez ile bir araya geldi. Mükerrem Tollu Erdemli’de bulunan dershane, kreş ve öğrencilere yapılan yatırımlardan bahsetti. Tollu; “Belediyecilik anlayışı yalnızca yol, alt yapı çalışması olarak görülmemeli, biz eğitime yaptığımız yatırımlarla kaliteli insanlar yetiştirmek istiyoruz. Dershanelerden, kreşlerden olumlu dönüşler aldık. Bu sayede üniversitede kazanıp, yolda bizimle karşılaştıklarında teşekkür eden insanlar görmekten gurur duyuyoruz. Tek bir insana bile bir şekilde eliminiz uzanabilmesi bizi mutlu ediyor. Önemli olan maddiyet değil, manevi duygular bize yeterli…” açıklamasında bulundu. Mükerrem Tollu hiçbir siyasi veya maddi bir kaygı gütmeden sadece gözünü zirveye diken çocukların her zaman yanında olduğunu belirtti ve ailelerin güvenini kazanıp, bu kadar yoğun ilgi olmasından mutluluk duyduğunu ekledi.

BİN ADET KİTAP DAĞITILACAK

Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Behzat Eğilmez, Erdemli Belediyesi’nin eğitime bu şekilde destek vermesinden aşırı memnun olduklarını ve ileride ortaklaşa, güzel işlere imza atmak istediklerini belirtti. Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü olarak milli ve manevi değerlerin ön planda tutulduğu kitapları seçip, öğrencilere bin adet kitap dağıtılacağını müjdeledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol