banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

MÜDÜRLER DERNEĞİNDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ
 Açılış töreninde konuşan Müdürler Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Av. Celal Kara, derneğin amacı ve faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Derneğin kuruluş amacının özellikle Onikişubat ilçesinde bulunan Tekir, Köseli, İsmailli ve Kurucaova Mahallerine mensup bulunan ve yaklaşık 200 yıldır Müdür Ağa nın torunlarından oluşan ve kendileri yıllardır Müdürler lakabıyla bilinen büyük ve geniş ailesinin bir arada durması, gelecek nesillerin aile kültürünü doğru bir şekilde öğrenmesi ve yine gençlerin eğitim ve sosyal faaliyetlerine katkı sağlamak olduğunu aktardı.

Dernek olarak Kahramanmaraş’ta bir ilk olduklarını hatırlatan Kara, açılışta yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Öncelikle açılışımıza mesaj göndererek bizleri mutlu eden başta; Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Av. Ahmet Saka, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkan Yardımcısı Av. M. Necmettin Sertpolat, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir ve Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay‘a anlamlı mesajlarından dolayı teşekkür ediyorum. Özellikle davetimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan;  Onikişubat Belediye Başkanımız sayın Hanifi Mahçiçek, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanımız Av. Fırat Görgel, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz İmran Kılıç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilimiz Uğur Dilipak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Meclis Üyesi Bekir Kılıç, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Asuman Yavuz ve teşkilat mensuplarına ve değerli büyüğümüz Mehmet Sabancı ya tüm üyelerim adına teşekkür ediyorum. Biz bu güzel dernekte kendi ailemizden başlayarak bir farkındalık oluşturmak istiyoruz. Şuanda toplumumuzda gençlerimiz teknolojinin getirdikleriyle büyüyor. Bu sebeple alile kültüründen uzaklaşıyor ve adeta teyze oğulları birbirini tanımaz hale geliyor. Biz bunun önüne geçme adına kendi ailemizi bir arada tutma adına böyle bir adım attık. Şehrimizde de bir ilk olan bu oluşumun tüm Türkiye’ye  örnek olmasını temenni ediyorum. Gençlerimiz güçlü aile bağlarıyla büyüsün ve gelecek nesillere de kültürünü sağlıklı bir şekilde aktarabilsinler. Rabbimizin akrabaya yardım edin, koruyup gözetin mealindeki ayetlerini düstur edinerek çıktığımız bu yolda aile bireylerimizi ve tüm akrabalarımızı gözetmeye çalışıyoruz. Gençlerimize eğitiminden sosyal konularına kadar birçok hususta yardımcı olmaya çalışıyoruz. İnşallah bu çalışmalarımız değerli büyüklerimizin desteğiyle artarak devam edecek. Ben yeniden bu anlamlı açılışa katılan tüm misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyor, yaklaşmakta olan Ramazan Bayramının da en başta kendi sülalemiz olmak üzere tüm İslam alemi için hayrlara vesile olmasını dünyanın dört bir yanında özellikle müslümanlara yönelik uygulanan zulümlerin son bulmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum.”
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’te açılışta bir konuşma yaptı. Mahçiçek, Tekir ve Köseli bölgesi güzide ailelerinin bu şekilde bir oluşum içerisine girmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Mahçiçek, şunları aktardı: “Av. Celal Kara ve ekibi Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirdi. Bu anlamlı ve güzel topluluğun bir arada olması adına çalışma yapıyorlar. Gençlerin geleceğini planlayıp onların kültürel miraslarına sahip çıkmasına yardımcı oluyor. Ben bu güzel davranışın ve hareketin tüm şehrimize örnek olması gerektiğini düşünüyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Açılış programının ardından iftar programına geçildi. İftar programında konuşan Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, aile ve akrabaların oluşturduğu bu anlamlı topluluğun hizmetlerin daim olmasını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol