Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

MİHRULLAH ÇOK BEĞENİLDİ
  

Bu arada ulusal düzeyde STK faaliyetlerini de sürdüren Hulusi Eryılmaz Hak ve Kardeşlik Derneği (Hakk-Der) Ankara Temsilciliği görevine getirildi. Geçtiğimiz günlerde ulusal televizyon kanallarından Akittv’de canlı yayın konuğu olan Hulusi Eryılmaz’ın programda başarılı hitabeti ve gündeme hakim olduğu görüldü. Azerbaycan ile Ermenistan arasında süren diyazpora faaliyetlerinde de Erivan-2018 Harekatı Platformu’nun Türkiye Koordinatörlüğü’ne getirilen Hulusi Eryılmaz yaptığı açıklamada: “Ermenistan’ın sözde başkenti Erivan, 1918 yılında Batum’da yapılan bir antlaşma ile 100 yıllığına Ermenistan’a kiraya verilmişti. 2018 yılında bu süre dolmaktadır. Azerbaycan Devlet Başkanı Sayın İlham Aliyev’in de dile getirdiği gibi Azerbaycan süre dolduğunda Erivan’ı tekrar vermemek üzere geri istemektedir. Bizler Hem Osmanlı Arşivleri başta olmak üzere döneme ait tüm kayıtların Azerbaycan lehine kullanılması için bu görevi kabul etmiş bulunuyoruz. 11 Eylül 2016 ‘da ABD Arizona şehrinde yapılacak Azerbaycan Etkinlikleri’nde ülkemi temsilen bulunmaktan onur duyacağım. Bir millet iki devlet olarak kardeşliğimizin ebediyyen sarsılmaz bağlarla bağlandığı Azerbaycan’ınımızın hem Erivan, hem Karabağ hem de Laçin ve Nahçivan topraklarıyla ilgili haklarının geri kazanılması konusunda çok kararlıyız.” dedi.

Türkiye’deki Gençliğin problemlerinin tespitinden çok çözüme kavuşturulmasının gerektiğini ve bununla ilgili özellikle Doğu ve Güneydoğu illerimize ilişkin çalışmalarının Hakk-Der eliyle yürütüldüğünü belirten Eryılmaz’ın önümüzdeki günlerde uluslararası arenada da ses getirecek bir kitap çalışmasına başladığı öğrenildi.

Türkiye çapında seminerler vermeye başlayan yazar Hulusi Eryılmaz’ın ulusal yayınlanmış çok sayıda makale, deneme ve şiiri bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol