Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANI, KİTAP VE KÜLTÜR FUARINDA...
  

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ev sahipliğinde Kahramanmaraş milletvekilleri ile birlikte kitap Fuarını gezen Bakan Ünal yayıncılar ve vatandaşlarla sohbet etti.  Bakan Ünal, Kitap Fuarına katılan şair ve yazarlar Nuri Pakdil ve Rasim Özdenören'le ikili görüşmede bulundu.

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARETİ

 

Bakan Ünal, Kitap Fuarı gezisinin ardından Büyükşehir Belediyesini ziyaret ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'tan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Başkan Erkoç ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede;  “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mahir Ünal'ı evimizde ağırlamanın gururunu yaşıyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bir kültür şehri olan Kahramanmaraş'ın değerli milletvekili Sayın Mahir Ünal'a verilmesi şehrimiz için çok önemli bir olaydır. Biz Bakanımızın her zaman ortaya koyduğu dinamik ve enerjik performansına güveniyoruz ve inanıyoruz ki Kahramanmaraş için gecesini gündüzüne katarak yeni hizmetlerin şehrimize kazandırılması noktasında çok gayretli bir çalışma yürütecektir. Bizler de, Sayın Bakanımızın destekleriyle Kahramanmaraş'ı kültür ve sanat alanında da inşallah dünya şehirleri arasında çok daha seçkin bir yere taşıyarak, üzerimize düşen görevi yapmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol