banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KÜLTÜR, SANAT, SPOR VE GÖNÜL ADAMI; CEVDET KABAKÇI
 Eğitimci Kabakçı, en iyi yatırımın insana olan yatırım olduğunu çok iyi bilenlerdendir. Halkın okuma oranının yükselmesi, sosyal hayatın daha da güzelleşmesi, daha medenî, aydın insanlarla huzurlu ve mutlu bir şehrin tesisi olacağı inancındadır.

 

Cevdet Kabakçı, eğitimcilikten kültür müdürlüğüne, özel okul yöneticiliğinden belediye başkan yardımcılığına kadar devlet kurumlarının değişik kademelerinde görev yapmış, yurt içi ve yurt dışında gözlemlerde bulunmuş deneyimli ve donanımlı bir bürokrattır. Kahramanmaraş Belediyesinin yapmış olduğu güzel hizmetlerde onun tecrübesi daima hissedilmiştir.

 

Sayın Kabakçı, yıllardır Kahramanmaraş’ın yeterince tanıtılamamış olmasının farkında olarak bu eksikliği gidermek için kolları sıvamıştır. Bu ilin hangi özellikleriyle ön plana çıkması gerektiğini araştırmış, çözümü tespit etmiş ve eylemlerini planlı olarak hayata geçirmeye başlamış, bunda da son derece muvaffak olmuştur. Kabakçı, dondurma, biber ve tarhananın yanı sıra Cumhuriyet dönemi Türkiye’sinde fikirleriyle, şiir ve yazılarıyla ülkenin düşünce ve sanatına yön vermiş Kahramanmaraşlı fikir ve sanat adamlarının, il’e büyük bir saygınlık kazandırdığını ve ilin daha prestijli hâle gelmesi için bu değerlerin ön plana çıkarılması gerektiğine inanmıştır. 

SPOR ADAMI DEDİK

 

Gerek Kahramanmaraş Belediyesporun kuruluşunda ve başarısında, gerekse güreşe verdiği önem, bu iddiamızı güçlendiren en büyük unsurlar.

 

Bunu gerçekleştirmek için ulusal ve uluslararası ölçekte etkinlikler yapılmalı böylece Kahramanmaraş bir cazibe merkezi hâline getirilmelidir. Kahramanmaraş Belediyesi de bunu yaptı. Uluslararası Şiir Festivalleri düzenleyerek Kahramanmaraş’ın şiirin ve şairlerin başkenti olma unvanını pekiştirdi. Bu vesileyle şairler, yazarlar ve edebiyat dünyası şiirin başkentinde buluşarak Kahramanmaraş’ı daha yakından tanıma imkânını buldular.


BİZLER İÇİN HEP YOL GÖSTERİCİ OLDU

Siyasetin mümtaz isimlerinden, devlet ve gönül adamı Cevdet KABAKÇI beyefendi; nezaket, beyefendilik, dürüstlük, çalışkanlık ve dostluk gibi özel vasıflara sahiptir. Cevdet hocam mütevazı kişiliği, babacanlığı, samimiyeti ve soğukkanlılığı ile birçok badirenin atlatılmasında rol oynamış bir şahsiyettir. Siyasetin içinde olan herkesin gönlünde önemli bir yere sahip olan Cevdet KABAKÇI, camianın çeşitli kademelerinde yer alan bizler için hep yol gösterici olmuştur.

 

Ömrü uzun, dostlukları bol olsun…

 

İnşaat Mühendisi

  Gökhan BİNİCİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol