banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE “YENİDEN DOĞUŞ RESİM VE FOTOĞRAF SERGİSİ” AÇILDI
 Eğitim Fakültesi fuaye alanında gerçekleştirilen serginin açılış konuşmasını üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can yaptı. Üniversite içerisinde kültürel ve sanatsal faaliyetleri yaygınlaştırmayı ve desteklemeyi önemsediklerinin altını çizen Rektör Can, sanatın içinde olmak ve sanatı her alanda yaşatmak gerektiğini ifade etti.

Sergide eserleriyle yer alan öğrencileri tebrik eden ve katkı sunan herkese teşekkür eden Rektör Can, bu güzelliklerin daim olması temennisiyle konuşmasını tamamladı.

Rektör Can serginin açılış kurdelesini Prof. Dr. Nail Yıldırım, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan ve öğretim elemanları ile birlikte kesti. Rektör Can daha sonra Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlileri Dr. Arzu Mustafayeva, Ahmet Görüzoğlu ve Ayça Çetiner Önal tarafından icra edilen müzik eşliğinde sergiyi gezdi.

Yeniden Doğuş Resim ve Fotoğraf Sergisi’nde Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlileri Ali Koç, Vedat Akkök, Arif Gürler, Filiz Karaman Nacaroğlu, Ahmet Uzuner ve Dr. Rabia Demir yönetiminde Eğitim, Fen-Edebiyat, İktisadi ve İdari Bilimler, Mühendislik ve Mimarlık, Orman, Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültelerinden öğrencilerince hazırlanan fotoğraf ve resim çalışmaları yer aldı.

Sergide eserleriyle yer alan öğrencilere protokol üyeleri tarafından katılım belgesi takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol