Öne Çıkanlar dizi TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ

Bu haber kez okundu.

KSÜ’DE ‘SAĞLIKTA KALİTE YÖNETİMİ VE GELİŞMELER’ KONFERANSI
 Fen Edebiyat Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansın açılış konuşmasını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Soysal yaptı. “Kalite varılmak istenen bir nokta değil, bir süreklilik ve bir devamlılıktır.” diyen Soysal, “Sağlık hizmetlerinde kalite bir zorunluluktur. Sağlık yöneticileri bu konuda her zaman hazırlıklı olmalıdır.” şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasının ardından Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Kalite Yönetimi Direktörü Hakkı Mestanoğlu ‘Sağlıkta Kalite Yönetimi ve Güncel Gelişmeler’ başlıklı konferans sunumunu gerçekleştirdi. Kalitenin sürekli gelişim gösteren ve kendini yenileyen bir kavram olduğunun altını çizen Mestanoğlu, sağlık kurumlarında kalite yönetim birimlerinin görevlerine ilişkin katılımcıları bilgilendirdi.

Türkiye’de Sağlıkta Kalite Sistemi ve kalite değerlendirme standartlarına ilişkin bilgiler veren Mestanoğlu, günümüzde yürürlükte olan Sağlıkta Kalite Sistemi versiyon 5’in; 5 boyut, 39 bölüm, 550 standart ve 1100 değerlendirme ölçütü kapsadığını söyledi. Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi bünyesinde yürütülen kalite uygulamaları hakkında katılımcıları bilgilendiren Mestanoğlu, katılımcıların konuya ilişkin sorularını da cevaplandırdı.

Konferans sunumunun ardından Prof. Dr. Abdullah Soysal tarafından Hakkı Mestanoğlu’na günün anısına plaket takdim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol