banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

 KSÜ-İŞKUR İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ!
  

Protokol, KSÜ Rektörlük Makamında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ile Kahramanmaraş Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Yüce tarafından imzalandı. 

İmzalanan protokolle, 2023 hedefleri doğrultusunda ülkemizde girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması genel hedefine uygun olarak; Kahramanmaraşlı girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amaçlanıyor.

Protokol kapsamında Üniversitemiz Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi aracılığıyla, yaz süresince 6 dönemde düzenlenecek olan eğitimlerle 25’er kişilik 21 grup halinde toplam 525 kişiye Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verilmesi planlanıyor. Eğitimler için başvurular İŞKUR İl Müdürlüğüne doğrudan yapılabileceği gibi, www.iskur.gov.tr adresinden de yapılabilecek. Eğitimleri tamamlayanlara KOSGEB tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi verilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol