banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KREŞ ÇOCUKLARININ CAMİLER HAFTASI ZİYARETİ
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından kitap sevgisini aşılamak, yazarlarla okuyucuları buluşturmak ve edebiyat kentinde bilgi şöleni gerçekleştirmek için bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kitap Fuarı’nda Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) standı da yer aldı. İl ve ilçe genelinde faaliyet gösteren tüm gazetelerin bulunduğu KMBGC standına ilgi yoğun oldu. Fuarın resmi açılışının yapıldığı 2’nci günün de gerek siyasiler gerek okuyucular gerekse de yazarlar tarafından sık sık ziyaret edilen KMBGC standında gelen ziyaretçilere kent basınının farklılıkları, işleyişi ve cemiyet anlayışı anlatıldı. 

ÜNAL, GÜVENÇ, ERKOÇ VE YAYMAN DA ZİYARET ETTİ
Fuarda açılış konuşmalarının akabinde yapılan temsili kurdele kesim töreninin ardından fuarın içerisinde girerek, tek tek stantları gezen ve bin bir emeklerle yazılmış kitaplara dokunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nursel Reyhanlıoğlu, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, KMBGC standını ziyaret eden isimlerdi.

ÜNAL, MANŞET GAZETESİ’Nİ OKUDU
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal, KMBGC standı ziyaretinde stantta yer alan Manşet Gazetesi’ni okudu. Gazetenin özellikle birinci sayfasını dikkatle inceleyen Ünal, emeği geçen herkese teşekkür etti. Ayrıca Ünal, Kahramanmaraş basınını 15 Temmuz’da gösterdiği büyük sağduyu ve özverinden dolayı da takdir etti.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol