Öne Çıkanlar dizi DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KİTABININ GELİRİNİ YETİMLERE BAĞIŞLADI
 Şair Mehmet SERTPOLAT 22.11.2015 Tarihinde, Kafumda ki 2.Kitap Fuarında, kendisine ayrılan imza gününde “Sükûtumu İkrar Sananlara” ve “ Bahara Gözlerini Yumanlara” adlı şiir kitaplarını imzalayıp okurlarıyla buluştu.

            İmza gününde çok yoğun ilgi gören SERTPOLAT : Kitaplardan elde edilecek gelirin Patani de yapılacak olan yetimhaneye gönderileceğini açıkladı. İHH Yetim Koordinatörü Avukat Yusuf BÜLBÜL’le görüştüğünü ve bu teklife çok sevindiklerini belirten Şair SERTPOLAT, daha önceki şiir kitabının gelirini de İHH’nın K.Maraş’lı yetimlerine bağışladığını söyledi.

           Aynı zamanda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü olan Mehmet SERTPOLAT, Devlet ve millet olarak hem kendi yetimlerimize, hem de Suriye’li yetimlere kol-kanat geriyoruz, dünyanın birçok yerindeki yetimlere de sahip çıkmak şanlı tarihimiz ve vakıf medeniyetçiliğimizin bize yüklediği bir sorumluluktur dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol