banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KIRAATHANEMİZ ADETA KÜLTÜREL BİR HAZİNE DEPOSU
  

Kültürel belediyecilik çalışmaları kapsamında bölgesinde bulunan Kıraathane’yi başarılı bir şekilde işleten Dulkadiroğlu Belediyesi, üç yıllık sürenin ardından yeni bir protokol imzalayarak süreyi iki yıl daha uzattı.
Kıraathane’de düzenlenen protokol töreninde konuşan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Kıraathane’nin verimli bir şekilde kullanıldığının altını çizdi. Her türlü kültürel faaliyete ev sahipliği yapan Kıraathane’nin aynı düzende işletmesinin devam edeceğini aktaran Başkan Okay, törendeki konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Kıraathanemizin işletilmesi için yaklaşık üç yıl önce bir protokol imzalamıştık. Bu üç yıl neticesinde arzu ettiğimiz neticelere ulaştık. Maksadımız hasıl oldu ve tam anlamıyla istediğimiz ortama kavuştuk. Buranın müdavimleriyle yaptığımız konuşmalarda da bu maksadın yansımalarını net bir şekilde gördük. Bundan dolayı da bu güzel mekanın işletilmesiyle alakalı yeni bir protokol imzalayarak iki yıl daha himayemizde olmasını sağlayacağız. Adeta kültür yuvası olan bu mekanımız yeni süreçte de bölgemize hizmet verecek. Bu gibi kültürel faaliyetlerimizin devam edeceğini de belirtmek istiyorum.”
DULKADİROĞLU KÜLTÜREL TECRÜBESİ

Nİ KIRAATHANE’YE YANSITIYOR
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin kültürel faaliyetlerdeki tecrübesini Kıraathane’de çok iyi sergilediğini dile getiren Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt, Başkan Okay’ın ardından yaptığı konuşmasında şunları söyledi: “Kıraathanemizin işletilmesiyle ilgili yaklaşık üç yıl önce Dulkadiroğlu Belediyemiz ile bir protokol imzalamıştık. Bu süre içerisinde Kıraathanemizi verimli bir şekilde kullandık ve Kahramanmaraş’ımızın hizmetine sunduk. Bu süreç içerisinde Dulkadiroğlu Belediyesi olumlu ve güzel katkılar sundular. Sayın başkanımızın nezdinde tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte iş birliğimizin devam edeceğini belirtmek istiyorum.”
Konuşmaların ardından Kıraathane’nin işletme süresini iki yıl daha uzatan protokol imzalandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol