banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KİPAŞ'TA AŞURE ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ!

Düzenlediği sosyal aktivitelerle, çalışanları arasında birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren Kipaş Holding, geleneksel aşure etkinliğini bu yıl da sürdürdü.Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Emniyet Müdürü Metin Aşık, İl Müftüsü Muhammed Gevher ve KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük'ün de katıldığı etkinlikte Muharrem ayının manevi atmosferi içerisinde buluşuldu. 

Programda konuşan Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, geleneksel aşure etkinliğini bu yıl da sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bugün benim de haberim olmayan daha güzel bir şey oldu valimiz ve emniyet müdürümüz de misafir oldular bize. Böylece hep birlikte bu aşure törenine katılmış olduk. Allah kabul etsin, hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Daha sonra Müftü Gevher'in yaptığı duanın ardından aşureler tadıldı. Programda personellerinin yanında yer alan Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz ve Başkanvekili Halil İbrahim Gümüşer de, kaselere doldurdukları aşureleri çalışanlarına ikram ettiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol