banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

KEREM FIRTINA İMZA GÜNÜ İÇIN D&R PIAZZA’DA
  

Sinema, müzik, sahne ve edebiyat dünyasının ünlülerini Kahramanmaraşlı sevenleriyle buluşturan Piazza​ ​Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bu kez ‘’Kiralık Aşk’’ dizisinde aldığı rolle hafızalara kazınan Kerem Fırtına’yı konuk edecek.

 

Ekranların sevilen yüzü, sempatik oyuncu Kerem Fırtına’nın, 2017 yılında ‘’En Yakın Arkadaşım Bir Deli’’ kitabı ile başladığı yazarlık yolculuğu, ‘’En Yakın Arkadaşım Daha Deli Daha Öfkeli’’ kitabı ile devam ediyor. Kerem Fırtına, ikinci kitabını imzalamak ve sevenleri ile buluşmak için Kahramanmaraş Piazza AVM’ye geliyor. 

 

AVM’de bulunan D&R iş birliğinde düzenlenen imza günü​,​ 9 Aralık Pazar günü saat 15.00’te gerçekleştirilecek. Kerem Fırtına, D&R mağazasında hem yeni kitabını imzalayacak​,​ hem de sevenleri ile buluşacak. Kerem Fırtına sevenleri, yazara kitaplarını imzal​atmanın​​ yanı sıra, birlikte fotoğraf çektirme imkanı da bulacak. 

KITAP HAKKINDA 

En Yakın Arkadaşım Bir Deli adlı kitabıyla sanık sandalyesine kendini oturtup okurları bir yüzleşmeyle karşı karşıya bırakan Kerem Fırtına yeni kitabında da okurlarını yeni sorgulamalarla baş başa bırakıyor. Yazar yeni kitabında gelecek kaygısı, yalnızlık, hastalık, aile, korku, bağımlılık, ölüm, umut, karamsarlık gibi pek çok duygu ve kavramın çocukluktan içinde bulunduğu âna kadar nasıl evrildiğini düşünen, soran, konuşan gerçek bir hikâye sunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol