Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN dizi HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

KAMEK KURSLARINA KAYITLAR BAŞLADI
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde (KAMEK) Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kurslarının kayıtları başladı.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezindeki kurs merkezinde 5-22 Eylül 2017 tarihleri arasında kayıt yapılacak olan Kamek kursları; Yazarlık Atölyesi, Aşçı Yardımcılığı, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Türk Halk Oyunları, Bağlama, Ahşap Boyama, Resim(Yağlı Boya), Kur’an-ı Kerim ve Osmanlıca alanlarında ücretsiz olarak halka hizmet verecek.

Özel İdare İş Merkezinde kurs merkezinde 5-22 Eylül 2017 tarihleri arasında kayıt yapılacak olan Kamek kursları; Yönetici Asistanlığı, Pastacı Çırağı, Osmanlıca, Kanun, Keman, Kuaförlük, Klarnet, Dış Ticaret, Bağlama, Ritim(Bendir),Ney, Ud ve Özel Gün ve Nikah Şekeri Hazırlama alanlarında kayıt yaptıran kursiyerlere ücretsiz olarak kurs verilecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol