banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

'İYİ Kİ VARSIN EREN' FİLMİNE YOĞUN İLGİ

Arsan Sinema Salonu’nda ki gösterime AK Parti ş İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, mahalle başkanları ve partililer katıldı.

Film sonunda açıklama yapan AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Eren Aşçı, “Gösterime girmesini büyük bir heyecanla beklediğimiz Kesişme: İyi ki varsın Eren filmini teşkilatlarımızla buluşturduk. Hafta sonu olması nedeniyle ciddi bir talep yoğunluğu oluştu. Katılım sağlayan il, ilçe, üniversite ve lise teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Teşkilat mensuplarımızın siyasal, sosyal ve kültürel olarak gelişimlerini de son derece önemsiyoruz. Üniversiteli kardeşlerimize gezi, tiyatro, sinema alanlarında imkânlar sağladık, üniversite içerisinde teknoloji laboratuvarının kurulmasını gerçekleştirirken bir yandan mesleki gelişimlerini tamamlamaları için çeşitli kurs imkanları sağlıyoruz. Üniversitelerimizde kulüp ve toplulukların daha aktif olması için topluluk tanıtım günlerinin düzenlenmesine ve sponsorluk arayışlarına ön ayak olduk, daha fazlası için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol