Öne Çıkanlar MÜFTÜ İMRAN KILIÇ ADAY ADAYI OLDU GÜNEŞ PETROL HAYIRLI OLSUN! SARIYERDE KALDI MODERN SAĞLIK MERKEZLERİNE KAVUŞACAK MST MARKA KAZICI YÜKLEYİCİLER TERCİH EDİLİYOR

Bu haber kez okundu.

İSTANBUL’DA MARAŞ YURT DERNEĞİ KURULDU…
 Kahramanmaraş’ın her bir ilçesinden köyünden kasabasından ve mahallesinden hemşehrilerimizi bir araya getiren MARAŞ YURT Derneğimizin kurucu başkanlığını Ali Uslu üstlendi. Kurucu başkan yardımcılığını Mustafa Güneş, kurucu üyeliklerine de Ramazan Kocaoğlu, Mehmet Keklik, Hanifi Ilgın, Celal Doğan ve Cebrail Uzun’un imza koyduğu derneğimiz Esenyurt ilçesi ve çevre ilçelerinde yaşayan Kahramanmaraşlılar arasında birlik ve dayanışmayı sağlamayı amaçlamakta.

MARAŞ YURT DERNEĞİ Geçici kurucu yönetim kurulu başkanı Ali Uslu 46 tv genel koordinatörü Eyüp Kadir Kılcı’ya yaptığı açıklamada; 01 Ekim de olağan yapacaklarını yönetim kurulu başkan ve yönetim kurulunu üyelerini seçeceklerini söyledi. Olağan genel kurula kadar dernek merkezinin Esenyurt Recep Tayyip Erdoğan Parkı içerisinde yer alan Markado Cafe de faaliyet göstereceğini ve Tüm resmi işlemleri tamamlanan MARAŞ YURT Derneği üye kayıtlarına başladıklarını belirtti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol