Öne Çıkanlar TEYFİK YAĞCI İSTİFA ETTİ!!! KAHVE İÇİRECEK 13 YIL ŞEYTAN TAŞLADIK GÖRÜMCEDEN YENGEYE BÖBREK NAKLİ dizi

Bu haber kez okundu.

HEM SANAL ORTAMDA İZLENEBİLECEK HEM DE RANDEVU İLE GEZİLEBİLECEK!

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi müdürlüğü, yıl boyunca usta öğreticiler ve kursiyerlerin hazırlamış olduğu el emeği, göz nuru ürünleri sergi salonunda vatandaşların beğenisine sundu. Randevu sistemi ile sosyal mesafe ve maske takma kurallarına riayet edilerek sergi gezilebilecek. Vatandaşlar sergi aynı zamanda sanal ortamdan da izleyebilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Bulut: “Halk eğitim merkezimizde bir yıl boyunca usta öğreticilerimizin yapmış olduğu el emeği, göz nuru bu sergimizi sanal ortamda yayınlayacağız. Özellikle kendisini geliştirmek isteyen vatandaşlarımızı burada ki halk eğitim merkezi kurslarımıza davet ediyoruz.”dedi.

“RANDEVU SİSTEMİ İLE ZİYARET EDİLEBİLİR”

Ülke olarak zor bir süreçten geçtiklerini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Bulut konuşmasını şöyle sürdürdü: “Kurum müdürlüğünün sürece uygun bir şekilde dikkat edilerek maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek sanal turun yanında kurumumuzun belirlediği randevu saatlerinde gelip ziyaret edebilirler. Salon ortamında görülen ürünleri onlarında yapabilme imkanları var. Eğer bu konuda yetenekleri varsa, bu konuda istek ve arzuları varsa halk eğitim tüm halkımıza açık. Bu şekilde çok güzel görsel ürünleri şehrimize kazandırıyoruz. Halk eğitim kurslarımızla birlikte, yeni yeni meslek dalları ve insanlarımıza istihdam alanları da oluşturuyoruz.  Bu sergimizin açılmasında emeği geçen, Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Mehmet Bülbül beye ve ekip arkadaşlarına, usta öğreticilerimize ve emeği geçen tüm kursiyerlerimize teşekkür ediyorum.”

“PANDEMİYE KARŞI YENİ YÖNTEM GELİŞTİRDİK”

Suzan ve Abdulhakim Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Bülbül ise: “Koronavirüs (Kovid-19) pandemi sürecinde 3 ay kurslarımız kapalı kaldı. Bu nedenle kursiyerlerimizle de buluşamadık. Her yıl normalde yaz aylarında yılsonu sergimiz olurdu ve bütün ürünlerimiz burada halkımızla buluştururduk. Pandemiden dolayı bu yıl sergimizi sanal ortamda vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Kursiyerlerimizin halk eğitim merkezinde neler yaptığını bilmelerini istedik. Biliyorsunuz Haziran ayı itibari ile normalleşme süreci devam ediyor. Bu anlamda bizde hijyenik koşullar ortamında, maske takarak, fiziksel mesafeye dikkat ederek, sergimizi randevu sitemi ile halkımızın beğenisinde sunmak istiyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımız Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün web sitesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün web sitesinde ve ayrıca müdürlüğümüzün youtube kanalımız var, buralarda sanal ortamda sergimizi görebilecekler.” İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol