banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİ RESİM BÖLÜMÜ ÖZEL YETENEK SINAVI TAMAMLANDI
 KSÜ Avşar Yerleşkesi Kapalı Spor Salonunda, 01-02 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen iki aşamalı sınavda adaylar kıyasıya yarıştı. Ön kayıt yaptıran 560 adaydan sınav başvuru şartlarına uygun 403 adayın başvurusu onaylandı. 291 adayın katılım sağladığı ilk aşama olan “Canlı Modelden Desen Sınavı” sonucunda 100 aday ikinci aşamaya katılmaya değer görüldü. İkinci aşama olan “Desen ve İmgesel Sınavı” sonucunda 30 asil ve 30 yedek aday yetenek sınavı değerlendirme jürisi tarafından başarılı bulunarak kayıt yaptırmaya hak kazandı.

Üniversitemiz Resim Bölümü Özel Yetenek sınavının son derece nezih ve huzurlu bir ortamda gerçekleştiğini ifade eden, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet ÖZKARCI, GSF Resim Bölümünde verilen eğitimin kalitesi ve özel yetenek sınavının güvenilirliğinin sınava başvuru sayısını her geçen yıl arttırdığını söyledi. ÖZKARCI, “Üniversite Rektörlüğümüzün ve dekanlığımızın bu konudaki hassasiyetini, sınava giren öğrenciler ve aileleri takdirle karşılamış ve teşekkür etmişlerdir. Bizler de 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemizde okuyacak bütün öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.” diye konuştu.











Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol