Öne Çıkanlar KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. dizi İLGİNÇ İDDİA

Bu haber kez okundu.

                                                   GÜN; BİRLİK OLMA ZAMANIDIR
       Kalleşçe yapılan saldırılar sonucunda şehitlerimiz ve yaralılarımız da gelse,  Türkiye diz çökmeyecektir.  Bu asil millet ülkesine sahiplenmenin her zaman şuurundadır.15 Temmuzda bunu kanıtlamıştır. Bu zor günlerde bile askeriyle polisiyle kenetlenmesini bilmiştir.

17 Aralık Cumartesi günü Başbakanımızın,  kentimize açılışlar münasebetiyle gelmesi, gelen acı terör haberlerinin ardından, halk Demokrasi Meydanını hınca hınç doldurdu.

Meydana bağlanan yollardan gelen kalabalığın tekbir sesleri, Ulu Caminin minaresinden yükselen tek bir sese bürünmüştü adeta.

Başbakan Binalı Yıldırım Bey, toplu açılış ve temel atma törenleri için geldiği Kahramanmaraş’ta, Kayseri'deki hain terör saldırısı sonrası "Teröristleri sevindirmeyeceğim" diyerek Kahramanmaraş programını iptal etmeyerek ‘Teröre Karşı Birlik’ mitingine ve toplu açılış törenine katıldı.

Başbakanın konuşmaları çok manidardı ve meydan bayraklarla coşmuş, Devlet ve vatandaş iç içeydi.Başbakan şu mesajı verdi: "Kayseri’de meydana gelen hain ve kalleş saldırının ardından Efendim Kahramanmaraş programınızı iptal edelim dediler. Hayır iptal etmeyeceğim ve teröristleri sevindirmeyeceğim diyerek buraya geldim. FETÖ, PYD, PKK, DEAŞ adı ne olursa olsun, bunların hepsi katildir. Hepsi insanlığın ortak düşmanıdır. Mücadelemizden zerre kadar sapma olmayacak. Milletle oyun oynanmaz, teröre asla geçit vermeyeceğiz. Bu milleti hiçbir alçak terör örgütü yıldıramaz” dedi.

İşte devlet olmanın gereği de bu olsa gerek. Köklü bir geçmişin, şanlı bir tarihin üstünde oturan bu ülkenin adı Türkiye Cumhuriyeti devletidir.

Cumhuriyet törenlerini bundan dolayı, milletimizle gururla, onurla kutluyoruz bir bayrak altında. Bayrak bir milletin namusudur, bayrağa saygımızın önemi büyüktür.

      Toplum olarak vatan sevgisinin şuuru her zaman ön plandadır, benim ülkemde bebekler

Al Bayraklarla büyür, askerliğe Peygamber ocağı kutsiyetiyle, şenliklerle gider.

Askeriyle polisiyle milletimizin kaynaşmasının temelinde yatan sevgi, vatan sevgisidir. İşte bu yüzden Çanakkale ruhu bu milletin yüreğindedir.

Halkımız da gayet bilinçli, şuurlu ve provokasyonlara kapılmadan dengeleri korumasını da   çok iyi biliyor. Özellikle batılıların dikkatini çeken olgu, Türkiye nin bu ruhu, tarihsel genlerini kültürel ve medeniyet benliğini hatırlayıp, yeniden canlanmasıdır.

Sadece görünüşte dost ve müttefik ülkeler, bir Türkiye gerçeğini kabul etmek zorundalar.

Bu ülkede insanlar kardeşçe, bir bayrak altında yaşamasını ve ulusumuzun, yüce bir ulus olduğunun şuurundalar. Bunun içindir ki yurdun her köşesi Şanlı bayrağımızla donatılmıştır.

Yüce milletimizin haklı tepkileri de sağduyuyu yitirmeden, dünyaya mesaj vermesi de bu milletin medeniyet seviyesinin işareti olsa gerek. Vatan sevgisinde tek yürek olmasında bilir bu millet!   

Üstat Necip Fazıl Kısakürek söylemiş söyleyeceğini, yıllar önce;

Mehmed’im, sevinin, başlar yüksekte

 Ölsek de sevinin, eve dönsek de!

Sanma bu tekerlek kalır tümsekte!

Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir!

Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!

Şehitlerimize Allah’tan Rahmet, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyorum!

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol