Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM.

Bu haber kez okundu.

GÖNÜLLER BİR OLSUN TÜRKOĞLU'NDA GÖNÜL ALDI

AMACIMIZ GÖNÜLLERİN BİR OLMASINI SAĞLAMAK

Topluluk koordinatörü Fazilet Çomruk yaptığı açıklamada: "Gönüller Bir Olsun topluluğu olarak özellikle ihtiyaç sahibi köy okullarında çalışmalar yapıyoruz. Okulun ve öğrencilerin durumuna göre bazen kırtasiye yardımı bazen ayakkabı giyecek yardımı bazen de bugün burada olduğu gibi çocuklara oyuncak yardımı yapıyorum. Amacımız elimizden geldiğince gönüllerin bir olmasını sağlamak. Yaptığımız çalışma ve ziyaretlerle köy okullarında hem öğretmenlerin hem de öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmayı amaçlıyoruz." dedi.

ÇAKIROĞLU DERNEĞİNDEN TEŞEKKÜR

Gönüller Bir olsun topluluğuna yaptıkları etkinlik için teşekkür eden Çakıroğlu Derneği Başkanı Muhammet Kamalak ise yaptığı açıklamada: "Gönüller Bir Olsun, Kahramanmaraş'ta yaptıkları etkinliklerle gönüllere girmeyi ve gönülleri bir etmeyi başaran bir topluluk. Geçtiğimiz günlerde Dedeler mahallesinde ihtiyaç sahibi bir aile için yaptıkları çalışmalarla da bu konudaki hassasiyetlerini göstermiş oldular. Çakıroğlu Mahallemizdeki ziyaretleri ve anasınıfı öğrencilerine de yaptıkları etkinlik için teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte yapacakları etkinlik ve çalışmalarda yanlarında olacağımızı belirtiyorum " ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol