banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

GEZİCİ ÇANAKKALE TIRINA İLGİ YOĞUN OLDU

1-16 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta bulunan Gezici Çanakkale Tırı’nı yüz binlerce insan ziyaret etti.

1-3 ve 13-15 Nisan 2015 tarihleri arasında şehir merkezinde hizmet veren Gezici Çanakkale Tırı daha sonra da ilçelerde birer gün dolaştı.

1 Nisan 2015 tarihinde İl Özel İdaresi önünde, 2 Nisan’da Piazza AVM önünde, 3 Nisan’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde sergilenen gezici Çanakkale Tırı 4 Nisan’da Türkoğlu’nda 5 Nisan’da Pazarcık’ta, 6 Nisan’da Çağlayancerit’te, 7 Nisan’da Nurhak’ta, 8 Nisan’da Ekinözü’nde, 9 Nisan’da Elbistan’da, 10 Nisan’da Afşin’de, 11 Nisan’da Göksun’da ve 12 Nisan’da da Andırın’da vatandaşların ilgisine sunulan Gezici Çanakkale Tırı yoğun istek üzerine 13 Nisan’da tekrar Özle İdare İş Merkezi önünde 15 Nisan’a kadar sergilendi.



Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Sanat ve Turizm Şube Müdürlüğü’nün organizesiyle getirilen Gezici Çanakkale Tırı ilimizde ve ilçelerimizde kaldığı süre içerisinde yüz binlerce insan tarafından ilgiyle izlendi.

Özellikle ilçe gezilerinde yoğun ilgi ile karşılanan Gezici Çanakkale Tırını ilgiyle izleyen vatandaşlar oldukça memnun olduklarını ifade ederek: “Ders kitaplarında ve filmlerde izlediğimiz Çanakkale Zaferi’nin nasıl kazanıldığına dair bilgileri canlı olarak görme fırsatını bulduk. Bizlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuşarak görüşlerini dile getirdiler.





Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol