Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR BATIPARK ER MEYDANI

Bu haber kez okundu.

GERMANİCİA İLGİ ODAĞI OLDU
 Türkoğlu Kaymakamlığı, Türkoğlu Belediyesi ve Türkoğlu Avasım Geleneksel Avasım Okçuluk, Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği organizatörlüğünde bu sene 2. düzenlenen Uluslararası Türkoğlu Avasım Geleneksel Türk Oyunları Festivali’nde Otel Germanicia çay ve su ikram standı açtı.

Stantla ilgili konuşan Otel Germanicia Genel Müdürü Gökhan Büyükdereli; “Bu festivalde bizlerinde katkısı olsun istedik ve gelen misafirlerimize ve alanda bulunan vatandaşlarımıza Türk Geleneğinde ve günlük hayatımızda önemli yere sahip olan Türk Çayı ikram etmek istedik. Festival alanında büyük bir ilgi ile karşılandık. Muhteşem bir festivaldi. Böyle kusursuz ve başarılı organizasyonu Kahramanmaraş’ımıza kazandırdığı ve Kahramanmaraş’ı dünyaya tanıttığı için başta Türkoğlu Kaymakamı Serdar Kartal’a, Türkoğlu’nun Başarılı Belediye Başkanı Osman Okumuş’a ve Türkoğlu Geleneksel Avasım Okçuluk, Kültür, Eğitim, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bir Kahramanmaraş’lı  olarak teşekkür ederim.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol