banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ESHAB-I KEHF,  TÜRSAB FUARINDA

Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ve İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri AŞ (İZFAŞ) ortaklığında Fuar İzmir'de açılan fuarda belediye Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesi'ni tanıtan stant açtı.

13. Travel Turkey Fuarı'na 43 ülkeden 1284 firma katıldı. Ülkemizden de birçok profesyonel firma ile resmi kurumların katıldığı fuarda Afşin Belediyesi de yerini aldı. Eshab-ı Kehf Külliyesinin tanıtımına büyük önem veren Afşin Belediyesi bu tür fırsatları değerlendirerek milyonlarca kişiye ulaşıyor. Tüm dünyanın gözünü çevirdiği fuarda Eshab-ı Kehf standı ilgi odağı oldu.

AFŞİN OLARAK TURİZMDEN PAY ALMAK

Katılımcılar Eshab-ı Kehf hakkında bilgilendirildi. Fuar ile ilgili açıklama yapan Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, “Bu yıl 13.’sü düzenlenen 13. Travel Turkey Fuarı'na 43 ülkeden 1284 firma katıldı. Afşin Belediyesi olarak geniş bir stantta başta Eshab-ı Kehf olmak üzere ilçemizin tarihi ve kültürel özelliklerini katılımcılara tanıttık. Her fuarda olduğu gibi Afşin’imizin incisi Eshab-ı Kehf ilgi odağı oldu. Yerli ve yabancı tur operatörleri, ajanslar ile görüşmelerimizi gerçekleştirdik. İnşallah bunların meyvelerini toplayacağız. Afşin olarak turizm pastasından payımızı almak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol