Öne Çıkanlar BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ'DEN İZMİR'E TİYATRO KÖPRÜSÜ.
 İzmir'in Menemen ilçesinde düzenlenen onuncu tiyatro festivaline, Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları katılarak, Töre isimli oyunu sergilediler. Türkiye'nin birçok bölgesinden gelen tiyatro ekipleri ile birlikte düzenlenen Tiyatro Festivali renkli görüntülere sahne olurken, Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları da sergiledikleri performansla ayakta alkışlandı. Menemen tarihi Taşhan'da Erdemli Belediyesi oyuncuları Töre isimli tiyatro oyununu sergiledi. Türkiye'nin en önemli tiyatrocuları, akademisyenler ve festivale katılan tiyatro grupları tarafından ilgiyle izlenen oyun, izleyicilerin büyük beğenisiyle karşılandı.

Oyun sonrasında ayakta alkışlanan oyunculara Menemen Belediyesi Tiyatrosu tarafından hediyeler takdim edildi. Erdemli Belediyesi'ni ilk defa konuk ettiklerini belirten Menemen Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Metin Güler, bu etkinliğe katılımdan dolayı teşekkür etti. Son derece güzel bir performans sergilendiğini kaydeden Güler, Erdemli Belediyesini her yıl misafir etmek istediklerini söyledi.

Oyun sonunda konuşan Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu sanat yönetmeni Deniz Sandalcı, Erdemli'de ilk defa bir tiyatronun kurulduğunu, genç bir tiyatro olduklarını kaydederek, "bu tiyatronun bugünlere gelmesinde emeği olan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya, tiyatro kurucusu Kültür Müdürü Adem Arslan'a teşekkür ederim" dedi.

YÖRÜK DİYARİNDAN EFELER DİYARİNA SELAM GETİRDİK

Programda konuşan Erdemli Belediyesi Kültür Müdürü Adem Arslan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'nun, sevgi, saygı ve selamlarını getirdiklerini söyledi. Arslan konuşmasında, "bizler Yörükler diyarından, Efeler diyarına selam getirdik. Sevgi getirdik, muhabbet getirdik, kardeşlik getirdik. Festivalinizin zor günler geçiren ülkemize kardeşlik, barış ve huzur getirmesini dilerim. Konukseverliğinizden duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum. Tüm ekibe teşekkürlerimizi sunarız" dedi.

ERDEMLİ'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDİYORLAR

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise Erdemli'nin gelişmesi adına kurdukları Şehir Tiyatrosu'nun çok önemli katkıları olduğunu söyledi. "Erdemli'yi son derece iyi temsil eden tüm ekibe teşekkür ederim" diyerek, tiyatrocuları kutlayan Tollu, başarılarının devamını diledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol