banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ, KISA FİLM GÖSTERİMİNDE BULUŞTU
 Erdemli’de son yıllarda düzenlenen organizasyonlar yerel ve ulusal medyanın dikkatini çekerken, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu bu dönem Kızkalesi Film Gösterimi, Medya Günleri gibi dev projelerin yanında yeni etkinliklere de imza atacaklarının altını çizdi.

Ayrıca Başkan Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, “İlçemizde her yaş gurubundan vatandaşımızın, günlük hayatın getirdiği sorumluluklardan biraz da olsa uzaklaşarak kendine ait sosyal yaşam alanı bulabilmesi için kültürel ve sanatsal etkinlikler ve organizasyonlar düzenledik. Tabi ki bu çalışmaların en önemsediğimiz kısmı, Erdemlimizin gelişmesi adına çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine, sanatsal ve kültürel alanlarda gelişimlerine sağladığımız katkılardır. İşte bu sebeple attığımız her adımda daha dikkatli bir şekilde; geleceğimiz olan gençlerimizi, gençlerimizin mimarı ailelerimizi düşünerek hareket ediyoruz. ‘Kendi Filmini Çek’ kısa film etkinliği ile de yine bir ilki gerçekleştirdik. Organizasyonumuza katılan tüm yönetmenlerimize, teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol