banner1482
Öne Çıkanlar dizi SANKO ÜNİVERSİTESİ FLAMASI ZİRVEDE K.MARAŞSPOR 0-2 MERSİN İDMAN YURDU BASKETBOLDA FİNAL MÜSABAKALARI DEVAM EDİYOR BAŞKAN AYDIN

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYE’SİNDEN, CAMİLERE HİZMET DESTEĞİ
 Erdemli Belediyesi, ilçe genelinde talepler doğrultusunda sağlık kuruluşlarına, okullara ve camilere yönelik hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Bu kapsamda Yağda Mahallesi Merkez Ulu Cami ve Kur’an Kursu bahçesinde çevre düzenlemesi gerçekleştiren Belediye,  vatandaşın kamelya isteğini de geri çevirmedi. Her mahalleye eşit hizmet anlayışı ile hareket eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı hizmetler ile cami cemaatinden övgüleri topladı. Ayrıca kurs öğrencileri, yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduğunu ifade ederken, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür dileklerini iletti.

Başkan Mükerrem Tollu yaptığı değerlendirmede, manevi değerlere sahip çıkmanın oldukça önemli olduğunun altını çizerken, ibadethanelere yönelik yürütülen hizmetlerin sadece ve sadece Allah’ın rızasını kazanmak adına yapıldığını kaydetti. Zaman zaman ilçenin talepte bulunan okullarına, sağlık kurumları ve camilerine hizmet götürdüklerini belirten Başkan Tollu, Erdemli’nin her noktasında çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

                                                                                                                     

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol