Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! dizi KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ; “BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN”
 Erdemli Belediyesi tarafından ilçede ilk defa kurulan ve geçtiğimiz yıl çıkardığı oyunlarla Erdemli’nin kültür ve sanat hayatına katkıda bulunan belediye şehir tiyatrosu bu yılın ilk sahnesini “dokuz canlı” isimli komedi oyunuyla aldı. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören tiyatro oyunundan sonra konuşan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, sanatsever vatandaşlara teşekkür ederken “bizi izlemeye devam edin” dedi.

BAŞKAN TOLLU: “ERDEMLİ KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİNE DÖNÜŞÜYOR”

Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi yoluna tam gaz devam ediyor. Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde bu kez “Dokuz Canlı” adlı tiyatro oyununu sergileyen şehir tiyatrosu oyuncuları vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi. Erdemli’de sergilenen oyunlar diğer şehirlerden de talep görüyor. Tiyatro oyunundan sonra bir teşekkür konuşması yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’yi kültür ve sanat şehri haline dönüştürdüklerini, bu iş için emek harcayan tiyatro ekibinin gayretlerinden ve izleyen vatandaşların gösterdikleri ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Erdemli Şehir Tiyatrosu ekibi oyuncuları ve oyunu izlemeye gelen vatandaşlara teşekkür eden Başkan Tollu,  “bizi izlemeye devam edin” diyerek sözlerini tamamladı.

Kendilerine verdiği her türlü destek için Başkan Tollu’ya teşekkürlerini sunan Erdemli Belediyesi Tiyatro Eğitmeni Deniz Sandalcı, gece gündüz çalışarak çok emek harcadıklarını söyledi. Ancak gösterilen ilgiyi görünce kendilerinde yorgunluktan eser kalmadığını ifade eden Sandalcı, salonu tıka basa dolduran izleyicilere teşekkür ederek “siz bu tiyatroya sahip çıktıkça bizler yeni oyunlar sergilemeye devam edeceğiz” dedi.

HER CUMA SAHNEDELER

Belediyeden yapılan açıklamada, iki perdeden oluşan “dokuz canlı” isimli komedi oyununun her Cuma, saat 19.00’da, Erdemli Belediyesi Kültür Merkezinde sahne alarak izleyiciyle buluşacağı bildirildi. Ayrıca kısa süre sonra yeni bir oyunun çalışmalarının başlayacağı da belirtildi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol