banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

EL SANATLARIYLA ENGELLERİ AŞIYORLAR


Dulkadiroğlu Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Dulkadiroğlu Konağı’nda başlatılan halı, sim sırma, ahşap yakma ve ahşap boyama kursları tüm hızıyla devam ediyor. Kursa katılan vatandaşların ekonomik gelir de elde ettiği bu kursların yıl boyu devam edeceği bildirildi.
Ahşap boyama kursuna engelli vatandaşların da ilgi gösterdiği dile getirildi. 
Halk Eğitim Merkezinde görevli eğitmen Kübra Kurnaz tarafından verilen eğitimde geri dönüşümden elde edilen şişe, tabak, tepsi gibi ürünler engelliler tarafından yeniden tasarlanıyor.
Kübra Kurnaz, kullanılmayan geri dönüşümde kullanılması planlanan ürünleri elde edip yeniden tasarladıklarını belirterek, "Bu eğitimler öğrenciler içinde çok faydalı oluyor ve onların da bu tarz eğitimlere ihtiyacını olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.
Kursiyerlerden Emre Üçgün ise, "Burada güzel günler geçiriyoruz ve ürünleri vernikleyip boyama işlemi yaptıktan sonra güzel eserler ortaya çıkarıyoruz” ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol