Öne Çıkanlar ŞEREFSİZ BÖLÜCÜ ÖRGÜT MENSUPLARINI LANETLİYORUM. BAHÇE YANGINI EVLERE SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ İLGİNÇ İDDİA KAYAK MERKEZİ SENEYE HAZIR KOLAT; TAKIMI BERABER ÇIKARALIM

Bu haber kez okundu.

ÇOCUKLAR YAPBOZ VE PUZZLE İLE EĞLENDİ
 Gün boyu yüzlerce çocuğun katıldığı etkinlikte, el becerilerini geliştiren çocuklar, hem eğlendiler hem de yeni arkadaşlıklar kurdular. Öğrencileri ziyaret eden Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek de, çocuklarla yakından ilgilenip bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Onikişubat Belediyesi olarak farkındalıklar oluşturmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Mahçiçek, şöyle konuştu:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün çocuklara bayram olarak hediye ettiği bir gün bu gün. Sabahtan bu yana çocuklarımızla ilgili çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Şu an Piazza’da düzenlediğimiz bu etkinlik ise çok daha farklı. Çocuklarımızın zihni gelişimine katkı sağlayacak bir takım aktiviteler yapıyoruz. Ayrıca bu etkinliğimizi zaman içerisinde bütün anaokullarımıza da yaymayı planlıyoruz. Böylece çocuklarımızın gelişimlerini daha üst düzeye çıkartacağımızı düşünüyoruz. Bugün çocuklarımızla ve aileleriyle beraber olduk. Onların güzelliklerini, mutluluklarını paylaştık. Dediğim gibi onikişubat Belediyesi olarak özellikle gençlerimizin çocuklarımızın gelişimlerine katkı sunmak amacıyla çok daha güzel şeyler yapmaya devam edeceğiz. Ben bir defa daha çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Ayrıca güzel bir tevafuk daha var bugün. Miraç Kandili bugün.. Bütün hemşehrilerimizin de Miraç Kandilini gönülden kutluyorum.”

TEOG HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİ AFŞİN’E GÖNDERİLDİ

Başkan Mahçiçek, TEOG Hazırlık Kurslarına katılan öğrencilerin de 23 Nisan’da Afşin Eshab-ı Kehf Külliyesi’ne gönderildiğini belirtti. Eshab-ı Kehf’in manevi havasını gençlerin de tatmasını istediklerini kaydeden Mahçiçek, “Bu gün Piazza’da düzenlediğimiz bu etkinliğin dışında, bizim kurslarımıza devam eden TEOG sınavlarına hazırlanan çocuklarımızdan derece yapanları Eshab-ı Kehf’e götürdük. Bir taraftan böyle güzelliklerle, bir taraftan da o manevi havayı teneffüs etmeleri bakımından güzel şeyler yapıyoruz. Ben bu bağlamda emeği geçen çalışma arkadaşlarımızı da tebrik ediyor, çocuklarımızın bugününü kutluyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol