banner1451
Öne Çıkanlar EŞLERİNİN BÖBREĞİ İLE HAYATA TUTUNDULAR SİVİL TOPLUM GELİŞİRSE TÜRKİYE DEMOKRASİSİ DE GELİŞİR KENDİMİZ ÇALDIK YAŞANACAK BİR TÜRKİYE İÇİN KÖY GARAJI CHP DEDİ DONDURMA ISMARLADI

Bu haber kez okundu.

ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ
 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Prof. Dr. Dağlı, “18 Mart 1915 tarihi vatanımızın bölünmez bütünlüğünü hedef alan ve her şeyin sona erdiğini düşünen düşmanlarımız için büyük bir ders olmuştur. Bu zafer, savaşların sadece topla, tüfekle değil, inançla, azimle ve vatan uğruna korkusuzca canını siper ederek, birlik ve beraberlikle kazanılacağının da bir kanıtıdır” ifadelerinde yer verdi.

Üzerinden geçen 103 yıla rağmen, bugün bile herkese örnek olacak bir vatan sevgisiyle canlarını hiç düşünmeden ortaya koyan pek çok isimsiz kahramanın yattığı bu toprakların, bizler için kutsal bir emanet olduğunu belirten Prof. Dr. Dağlı, şunları kaydetti: 

“Kendi küllerinden yeniden doğan ve içinde bulunduğu tüm zorluklara rağmen ‘Çanakkale Geçilmez’ sözleriyle, aslında Türk Vatanı üzerinde oyun oynanamayacağını bir kez daha tüm dünyaya gösteren Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve canlarını vatan uğruna vermekten çekinmeyen tüm şehitlerimizin aziz hatıraları önünde saygı, şükran ve minnetle eğiliyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol