banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

 BY BARS: ‘MADALYALI MARAŞ’ MARŞ OLACAK!
 Dönem dizilerinde canlandırdığı karakterlerle Kahramanmaraş’ı sinema da temsil eden BY BARS Geçtiğimiz ay çıkardığı “Madalyalı Maraş” adlı eseriyle de türkü severlerin gönlüne marş oldu.

“Sosyal medya kullanan edeler, bacılar gruplar vasıtasıyla on binler profillerinden BY BARS - MADALYALI MARAŞ adlı eserini paylaşıyor”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi doğumlu işi dolayısıyla Gaziantep’te yaşayan Ahmet Zülfü Bars sanat âlemine soyadını marka yapmanın daha akılda kalıcı olacağı düşüncesiyle BY BARS ismini kullanıyor. Sanatçı “kahramanlık türküleri” ile tanınıyor. Gaziantep, Şanlıurfa gibi illere de türküler yakan sanatçı “Madalyalı Maraş” eseriyle beklediği başarıyı yakalayacak.

Sanatçının genç yıldız Meral Akçam ile birlikte çektiği #MadalyalıMaraş video kaydıyla bir hafta da 350.000 hite ulaşmayı başardı.

Gazetemiz İstanbul fahri muhabiri Eyüp Kadir Kılcı’ya konuşan sanatçı Ahmet Zülfü Bars (BY BARS) bölge milletvekillerinden belediye başkanlarına her kesimden tebrik mesajı ve telefonları yağıyor. Hemşehrilerime desteklerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyorum. İnşallah Kahramanmaraş’ta halk konseri imkânımız olur hemşerilerimle de buluşuruz. Basın mensubu dostlara şükranlarımı arz ediyorum”  dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol