banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN ENGELLİLER HAFTASI PROGRAMI
  

Daha sonra kürsüye gelen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin engellilere yönelik hizmetlerini ve faaliyetlerini yakinen takip ettiklerini ve bundan da oldukça memnun olduklarını söyledi.

Son olarak kürsüye gelen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin her zaman engellilerin yanında yer aldığını ve almaya da devam edeceğini ifade ederek: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak 2014 yılından bu yana sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, görme, işitme, ortopedik, zihinsel, otizm tanılı, ruhsal ve süreğen vb. gibi tüm engelli bireylerimizi ve ailelerini dinleyerek sorunlara çözüm üretmeye gayret ediyoruz.

Başta toplum taşıma olmak üzere şehrimizde hemen her alanda yaptığımız ve yapacağımız hizmetlerde ilk önce engelli kardeşlerimizi düşünerek plan ve projelerimizi bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz.

Kurmuş olduğumuz Engelliler Şube Müdürlüğümüz ile engelli birey ve ailelerine psikolojik ve sosyal danışmanlık sağlamakta, medikal malzeme desteğinde bulunmakta ve aynı zamanda engelli bireylerimizin katılabileceği el becerilerini geliştirebileceği çeşitli eğitimler vermekte ve kurslar açmaktayız.

Bugün bizlerle beraber olan İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz yetkililerine ve Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Personelleri Kahramanmaraş Eğitim Merkezi Müdürümüze ve diğer ilgililerine teşekkür ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından Empati Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’nden Metehan Genç, şiir okudu.

Daha sonra Kahramanmaraş Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri Tavşan Rondo Gösterilerini gerçekleştirdiler.

Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Personelleri Kahramanmaraş Eğitim Merkezi öğrencilerinden oluşan bir grup işaret dili ile söyledikleri şarkı ve türkülerle salonu coşturdular.

125. Yıl Özel Eğitim Merkezi öğrencilerinin Erik Dalı oyun gösterisinin ardından Engelliler Şube Müdürlüğü kursiyerlerinden oluşan Mehteran Takımı’nın sunduğu Mehter Konseri gerçekleştirildi.

Özel Sevinç Yağmuru öğrencilerinin sunduğu gösterilerin ardından Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Personelleri Kahramanmaraş Eğitim Merkezi öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği grubu sahne aldı ve birbirinden güzel türkülerle salonu dolduranları coşturdu.

Programın sonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Züver Çetinkaya Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları Personelleri Kahramanmaraş Eğitim Merkezi Başkanı Burhanettin Gül’e bir buket çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol