banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN EKPSS KURSİYERLERİNE SINAV KİTAPLARI
  

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü ile Abdulhakim ve Suzan Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile İsmail Kurtul İlköğretim Okulu’nda devam eden EKPSS Kurslarına katılan yaklaşık 110 kursiyere sınav kitapları ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Sınav kitapları dağıtımı sırasında bir açıklamada bulunan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya, büyükşehir belediyesi olarak ‘Engelsiz Bir Kahramanmaraş’ için gayret gösterdiklerine dikkat çekerek: “Bugün burada kurs gören engelli kardeşlerimize büyükşehir belediyesi olarak sınav kitapları dağıtacağız. Burada kurs gören kardeşlerimizin sınavlara daha iyi hazırlanarak EKPSS’de başarı göstererek devlet kadrolarında istihdam edilmeleri için gayret gösteriyoruz. Engelliler Şube Müdürlüğümüz ile Abdulhakim ve Suzan Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve İsmail Kurtul İlkokulu işbirliği ile gerçekleştirilen bu kurslarımıza 21 işitme, 33 görme, 41 ortopedik engelli kardeşlerimiz ile süreğen, duygusal ve ruhsal engelli olmak üzere 110 civarında kardeşlerimiz katılıyor. Onların bu sınavı başarıyla kazanarak istihdam edilmeleri konusunda gayretli çalışmalarımız devam ediyor. Kurslarımız 7 Kasım 2015 tarihinde başladı ve 20 Mart 2016 tarihine kadar devam edecek” dedi.

Abdulhakim ve Suzan Bilgili Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamza Büyüksakallı ise Büyükşehir Belediyesi’yle böylesine anlamlı bir işbirliğinden dolayı oldukça memnun olduklarına dikkat çekerek, kurslara devam kardeşlerimize başarılar dilerken emeği geçen herkese teşekkür etti.

İsmail Kurtul İlkokulu Müdürü Kazım Bozkurt ise engelli kardeşlerimizi kendi okullarında kurs görmelerinden oldukça memnun olduklarını ifade ederek, kursiyerlerin sınavlarının başarılı geçmesi temennisinde bulundu.

Engelliler Şube Müdürü Fatih Akşam ise yaptığı açıklamada kursların Cumartesi-Pazar olmak üzere haftada iki gün olduğunu ve 08.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştiğini ifade ederek, görme engelli kursiyerler için de sınav kitaplarının scanner yardımı ile taranarak cd ortamında teslim edileceği bilgisini verdi.

Engelliler Şube Müdürlüğü personeli Duygu Taşdemir’in işitme engelliler için konuşmaları tercüme ettiği etkinlikte konuşmaların ardından kursiyerlere sınav kitapları ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol