banner1482
Öne Çıkanlar PAZAR GÜNÜ DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR PAZARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ TÜRK ÇİFTÇİSİNE HİZMETTE ASIRLIK MARKA TÜRKÜLERLE YOLDAŞIZ OZANLARLA GARDAŞIZ TÜNELLER YOĞUN BAKIMA ALINDI

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR’DEN BİR KİTAP DAHA
 Şiirin başkenti, şair ve yazarları bağrından çıkaran Kahramanmaraş’ın kültürel, sanat ve edebiyat alanlarında bastırdığı kitaplarla kütüphanesini zenginleştiren Büyükşehir Belediyesi “Dolunay Esintisi ve Bahaettin Karakoç” isimli kitabı da bastırarak kitap okurlarının hizmetine sundu.

Dolunay Esintisi ve Bahaettin Karakoç isimli kitaba ilişkin görüşlerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç: “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak kültürel değerlerimizi korumaya, yaşatmaya, onları geleceğe taşımaya devam edeceğiz. İlimiz edebiyat-kültür hayatında var olacak olan bu kitabımızda, Türk Şiiri’nin abisi Bahaettin Karakoç ile Dolunay Sanat ve Edebiyat Dergisi ve Dolunay Şiir Şöleni’yle alakalı şiirler ve yazılar bulunuyor.

İlimizin şairler ve yazarlar kenti, şiirin başkenti olmasında bizleri yukarılara taşıyan isimlerden olan Bahaettin Karakoç ağabeyimize en kalbi muhabbetlerimi sunuyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü’nce yayına hazırlanan kitap üç bölümden oluşuyor.

 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol