banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BÜYÜKŞEHİR'DEN 15 TEMMUZ DESTANI SANAL MÜZESİ
 Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı’nca oluşturulan 15 Temmuz Destanı Sanal Müzesi vatandaşların ilgi odağı oldu.

İlki Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda gerçekleştirilen 15 Temmuz Destanı Anma Programı’nda vatandaşların hizmetine sunulan 15 Temmuz Destanı Sanal Müzesi sanal gerçeklik gözlüğü ile izleniyor.

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilen darbe girişimine ilişkin saat 22.00’den itibaren kronolojik olarak görüntülerin izlendiği 15 Temmuz Destanı Sanal Müzesi Doğukent’te gerçekleştirilen anma programının ardından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Darbe Üstüne Darbe konferansına gelen ziyaretçilerin hizmetine sunuldu.

15 Temmuz Destanı Sanal Müzenin son kısmında ise Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'un, Kahramanmaraş'ın ve Türkiye'nin darbe girişimine tepkisi ve Kahramanmaraş Demokrasi Nöbetleri 3D görüntüleri müze içerisinde görüntüleniyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol