Öne Çıkanlar DUALARIMIZ ŞEREF EROĞLU İÇİN HALİL İBRAHİM SOFRASINA BUYURUN! KAHRAMANMARAŞ BBS 0-1 OFSPOR dizi MİLLİ BİLARDOCUMUZA DESTEK

Bu haber kez okundu.

BELEDİYE TÜRKÜLERİN DANSI TOPLULUĞU, GALA GÖSTERİMİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ
Kültürel değerlerin genç nesillere aktarılmasını ve kitlelere ulaşmasını amaçlayan Erdemli Belediyesi Türkülerin Dansı topluluğu, çalışmalarını ulusal boyuta taşımaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Aralık ayında Kültür Merkezinde gerçekleştirilen gala gösterimine protokolün yanı sıra vatandaşların da yoğun ilgi gösterdikleri görüldü.

Erdemli Belediyesi, alt yapıdan sanata, eğitimden sağlığa, kültürden bilime her alanda yatırım yapmaya devam ediyor. İlçeye birçok alanda hizmet veren Belediye, çocukların ve gençlerin eğitimi noktasında kreş ve lise-ortaokul eğitime destek kursları ile de hizmetlerini sürdürüyor. Bu faaliyetlerin yanında sosyal alanlar oluşturarak da gençleri destekleyen Erdemli Belediyesi, ilçeyi sanat başkenti konumuna ulaştırmak adına büyük bir çaba gösteriyor.

Aralık ayında gerçekleştirilen gala gösterimine katılan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Kültür Şehri olacak. Erdemli sanat şehri olacak diye boşuna söylemiyoruz. İnşallah Erdemlimiz her gün birbirinden güzel her gün birinden mükemmel organizasyonlara imza atacağız. Tüm program boyunca izlediğiniz eserlerin tamamının patenti Erdemli Belediyesine ait. Bestesinden tüm çalışmalarına kadar Erdemli Belediyesine ait bundan sonra Erdemli inşallah kültürle anılacak, sanatla anılacak, artık modern bir Erdemli olma yolunda kimse engel olamayacak. Ben evlatlarımızı tepik ediyorum. Evlatlarımız önce cenabı hakka sonra Erdemli Belediyesine emanet. Evlatlarımızın bu sahnedeki döktükleri ter kesinlikle boşuna değil inşallah bu yavrularımızın en iyi liseleri okuması adına, en iyi üniversiteleri okuması adına Erdemli Belediyesinin tüm gücü, imkânı, neyi varsa bu çocuklarımıza seferber olacak. Topluluğa başarılarının devamını dileyen Başkan Tollu, emeklerinden dolayı hem öğrencilere hem de Zekai Erdemir’e teşekkürlerini iletti. Eğitimin sadece okulda olamayacağını bildiren Başkan Tollu, gençlerin ve çocukların gelişimine katkı sunmak için sosyal alanda da çalışmalar yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini bildirdi. Program öğrencilere kurs bitirme belgesi taktimi ve toplu fotoğraf çektirilerek sona erdi.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol