Öne Çıkanlar BAŞKAN TOPBAŞ ANILARINI TAZELEDİ SAHADA ÇALIŞIYORUZ! Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye AYDIN; KILAVUZLU SULAMASINI BİTİRECEĞİZ baskan

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN TOLLU ŞEHİR TİYATROSU PROVALARINDA
 Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuların 3 Şubatta sahneye koyacağı “dokuz canlı” isimli tiyatro oyununun provalarını izleyerek, oyunculara moral verdi. Kültür Merkezinde çalışmalarını sürdüren tiyatro ekibini izleyen ve burada bir açıklama yapan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu şunları söyledi:

“Bizi biz yapan değerleri ön plana çıkarmalıyız. Biliyoruz ki geleneklerini, kültürlerini ve dillerini kaybeden toplumlar yok olmaya mahkûmdur. Tarihte güçlü devletler kuran bir geleneğin sahibiyiz. Bu kültürü gelecek kuşaklara taşımak için bizi bir arada tutan değerleri gün yüzüne çıkarmak adına çok büyük gayretler içerisindeyiz. Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz tiyatro ekibimiz profesyonellere taş çıkartan bir performans sergiliyor. Salonları hınca hınç doldurtan oyunlar, sergileyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tiyatronun ardından folklor ve çocuk korosu ekibimiz de hazırlıklarını tamamlıyor. Erdemli’yi kültürel alanda geliştirebilmek için çalışmalarımız tüm hızıyla sürecek. Her alanda Erdemli’ye ilkleri yaşatmaya devam edeceğiz.” 




Tiyatro grubunun azimle, yılmadan çalıştığını vurgulayan belediye tiyatro eğitmeni Deniz Sandalcı, 3 Şubatta sergileyecekleri “dokuz canlı” isimli komedi oyununa tüm tiyatro severleri davet etti. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol