banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN BOZDAĞ'A GAZİANTEP'TE YOĞUN İLGİ
  

Evrililer Kültür ve Dayanışma Derneği açılışına katılmak üzere Gaziantep'e giden Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'a dernek açılışı sırasında vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Açılışta kürsüye çıkarak konuşma yapan Başkan Yakup Hamdi Bozdağ; ''Pazarcık Belediye Başkanı olarak Gaziantep'te Pazarcık'ın büyük bir gücü ve potansiyeli var hem ilçemin ekonomisine hem Gaziantep'imizin ekonomisine hem de ülkemizin ekonomisine Pazarcıklıların çok büyük katkısı var. Gaziantep'te yaşayan Pazarcıklılar olarak gerek Kızkapanlı, gerek Ufacıklı, gerek Mahkanlı gerekse Pazarcıklılar dernekleri Sivil Toplum Kuruluşları anlamında Gaziantep'te çok büyük bir sivil toplum hareketi oluşturmuş durumdalar. Bundan dolayı çok memnunum. Dernekçilikte, lobicilikte işin içine siyaset girmediği sürece büyük başarı gelir. Siyaset olmazsa Pazarcıklıların önünü kimse alamaz.

Pazarcık şuan 70 bin nüfusa sahip, Gaziantep'te 200 bin Pazarcıklı var, Evrililer 12 bin nüfusa sahip, Mersin'de 150 bin Pazarcıklı var, Yurt dışında yaşayan 170 bin Pazarcıklı var toplamda 600 bini aşkın Pazarcıklı var. Bu gücü tahmin edebiliyor musunuz? Pazarcıklılar olarak aramızda siyaset olmadığı müddetçe, beraber hareket ettiğimiz müddetçe bu güç 1 milyonda olur 1 buçuk milyonda. Evrililer Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanımız Mustafa Kasırga'nın soyadında geçtiği gibi Evri'mizin gelişmesinde Kasırgalar yaratacağına inanıyorum. Pazarcık Belediye Başkanı olarak Evrililer Kültür ve Dayanışma Derneğimizin çalışmalarını yakından takip edecek ve elimizden geldiğince her türlü desteği vereceğim. Derneğimizin açılışının hayırlı olmasını diliyor hepinize saygılar sunuyorum'' dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol