banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar KAHRAMANMARAŞ ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİANIYOR SİZE İHTİYACIMIZ VAR DULKADİROĞLU BELEDİYESİ ASFALTTA TAM GAZ GEBEL DE MİLLETVEKİLİ ADAYI BORAHAN

Bu haber kez okundu.

BAŞKAN AYDIN, OKUMA BAYRAMINDA KİTAP HEDİYE ETTİ
  

Tüm sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Hüseyin Coşkun Aydın, Ayyıldız'lı tişörtlerle kendini karşılayan 1. Sınıf öğrencileri ile özel olarak ilgilendi.

 

Okul kütüphanesi için hediye ettiği kitapları öğrencilere dağıtan Başkan Aydın, burada yaptığı konuşmada, ilk emri oku olan bir dinin mensupları olarak, güçlü bir Türkiye tesis etmek için geleceğin teminatı çocukların en iyi şekilde yetişmesinin birinci öncelikleri olduğunu söyledi.

 

Bu bilinçle hareket ettiklerini ve her fırsatta öğrencilerin ve eğitimcilerin yanında olduklarını ifade eden Başkan Aydın, konuşmasında şunları kaydetti:

 

"Bu gün okuma adına önemli bir gün. Bu anlamlı günde Çardak Cumhuriyet İlkokulunun talep ettiği kitapları hediye etmek ve öğrencilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk emri oku olan bir dinin mensupları olarak, güçlü bir Türkiye tesis etmek için geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi bizim birinci derecede görevimiz ve önceliğimiz olduğunu biliyoruz. İşte bugün çocuklarımızın yanındayız. Onların kitap okuma alışkanlıklarının ve bilinçlerinin gelişmesi için bir miktar kitap hediye ettik. Öğrencilerimizin kitapla buluşması için tüm okullarımızda benzer çalışmaları yapmanın gayreti içinde olacağız."

 

Okul Müdürü İbrahim Göknar da yaptığı konuşmada, "Bu gün anlamlı bir gün. Birinci sınıfların okuma bayramında Belediye Başkanımız okulumuza kitap seti hediye etti. Öğrencilerimiz eğitimlerinin yanında bu kitaplarla okuma bilinci kazanarak hem ilçemize hem de ülkemize faydalı bireyler olacaklar. Sayın Belediye Başkanımıza bu anlamlı hediyeleri için öğrencilerim ve öğretmenlerim adına teşekkür ediyorum." dedi.

 

Ziyarette, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ile Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol